De siste minuttene av basketballkampen viste hvem som er den virkelige favoritten i konfrontasjonen mellom Milwaukee og Boston.

basketballkamp Milwaukee VS Boston

Det er verdt å merke seg at begge motstanderne er veldig sterke og inntil de siste sekundene av «kampen» var det umulig å si hvilken side seieren var på.

Den andre kampen tillot poengsummen i Boston-serien med Milwaukee. Den første spilte de på en eller annen måte usikkert. Fansen og ledelsen til begge lag det andre møtet forårsaket et stort antall spørsmål. Det mest interessante og spennende – hva kunne ha endret seg på kort tid for å ta ut den regjerende mesteren med 23 poeng?

Implementering av langdistanseforsøk er det eneste svaret du tenker på. 20 treere av 43 forsøk ble gjort av Tatum og hans selskap. Motstanderne deres scoret bare 3 av 18. Brown-Tatum-paret scoret 59 poeng, noe som overskygger Smarts fiasko. Da Milwaukee kom hjem med en 1-1-score, var de fast bestemt på å vinne, men deres rivaler slapp den beste forsvarsspilleren i NBA denne sesongen – Smart.

Det var mange feil som ble tilskrevet stort ansvar, men i løpet av kampen viste ikke lagene noen resultater.

Den første 12-minutters perioden ga motstanderne muligheten til å konvertere bare 20 % av forsøkene bak buen, og i ¼ scoret de 19 av 22 poeng.

Milwaukee og Boston basketlag

Budenholzer i det første kvarteret av kampen ba dommerne om å revurdere avgjørelsen angående Antetokounmpo, men dessverre forble dommerne ikke overbevist. I det andre kvarteret, etter 4 minutter, var det et øyeblikk som alle vil huske. På dette tidspunktet fant ballen «Boston» sted. Samtidig løp Teitum inn i gapet og ville kaste ballen ovenfra. Dessverre hadde ikke Giannis, som løp for å holde dekket, tid til det. Dunkingen fant sted og etter at de to angriperne kolliderte gikk begge til parketten. Deretter gjennomgikk dommerne episoden for tilstedeværelsen av usportslig oppførsel, men de fant ikke bevis for det. Bucks-lederen reiste seg og scoret et bonusfrikast.

Hele første halvdel av møtet varte i en konfrontasjon og poengutveksling. Men alt kommer til en slutt, og 4:40 før slutten av 2/4 kolliderte Antetokounmpo i midtgangen med Williams. Deretter reiste Milwaukee-spilleren, skadet i kneet, etter å ha ligget i 10 sekunder, og flyttet til en kontringsposisjon.

Fansen fulgte Antetokounmpos prestasjon, som var suveren, og Bucks-stjernen klarte å samle et stort antall poeng, og kom nesten til en god figur i én kamp.

Selv om eierne av parketten var sikre på at de ville vinne, fikk ledelsen likevel etter en tid en tosifret karakter. Gjestene var også aktive takket være Brown, som sammen med Horford viste hvordan man spiller.

Slutten var forutsigbar. Stående på straffelinjen med stillingen 103:100, scoret Smart ballen i motstanderens nett. Det andre kastet ble uskarpt, hvorpå han tok det opp selv. Han ville gjennomføre et kast fra under kurven, men alt forgjeves. Den samme fiaskoen rammet Williams og Horford.

Kamptidspunktet er utløpt, «kelterne» har ikke gitt opp. Milwaukee vant ikke bare, og førte laget foran i serien 2-1.