De sidste minutter af basketballkampen viste, hvem der var de virkelige favoritter i opgøret mellem Milwaukee og Boston

Milwaukee VS Boston basketball spil

Det skal bemærkes, at begge hold var meget stærke, og indtil de sidste sekunder af kampen var det ikke klart, hvem der ville vinde.

I den anden kamp fik Boston udlignet serien mod Milwaukee. I den første kamp var de to hold til gengæld noget usikre. Der var stor forvirring blandt fans og ledelsen på begge hold i det andet møde. Det mest interessante og spændende var, hvad der kunne have ændret sig på kort tid for at slå de regerende mestre med 23 point.

Det eneste svar, der falder mig ind, er at realisere langsigtede forsøg. Tatum og co. lavede 20 treys ud af 43 forsøg.  Deres modstandere fik kun 3 ud af 18. Brown-Teitum-parret kastede 59 point i ringen og overgik dermed Smart’s fiasko. Milwaukee kom hjem med 1-1 og var fast besluttet på at vinde, men deres modstandere havde frigivet denne sæsons bedste NBA-guard, Smart.

Der var mange fejl, der blev skrevet af som et stort ansvar, men holdene viste aldrig resultater, efterhånden som spillet skred frem.

Det første kvartal resulterede i kun 20 % turnovers fra den anden side af banen, og modstanderne scorede 19 af deres 22 point i fjerde kvartal.

Milwaukee og Boston basketballhold

Budenholzer bad i første quarter dommerne om at genoverveje deres beslutning om Adetokunbo, men desværre holdt dommerne fast i deres holdning. I andet kvartal, efter fire minutter, var der et øjeblik, som alle vil huske. Det var på det tidspunkt, at Boston foretog en interception. Tatum løb på et udbrud og ønskede at kaste bolden over toppen. Desværre lykkedes det ikke Yannis, der var løbet i dækning, at få fat i den. Dunkningen gik videre, og efter at to angribere stødte sammen, gik begge til gulvet. Dommerne undersøgte derefter episoden for usportslig opførsel, men fandt ingen beviser for det. Bucks’ anfører steg op og scorede et bonusfrispark.

Hele første halvleg var en konfrontation og en udveksling af point. Men alting har en ende, og med 4:40 tilbage af 2/4 var der et sammenstød mellem Adetokunbo og Williams. Herefter rejste Milwaukee-spilleren, der var skadet i knæet, sig efter at have siddet i 10 sekunder og gik op og gik i en kontraangrebsposition.

Fansene fulgte med i Adetokunbos spil, som var fremragende, og Bucks-stjernen formåede at score mange point og næsten få et godt resultat i en kamp.

Selv om værterne var sikre på at vinde kampen, blev det alligevel efter et stykke tid til en tocifret føring. Gæsterne var aktive og takket være Brown, som sammen med Horford viste, hvordan man spiller.

Slutningen var forudsigelig. Smart gik til frikastlinjen ved stillingen 103:100 og sendte bolden i modstanderens net. Det andet skud var et slør, hvorefter han selv samlede den op. Han ville gerne lave et skud fra under kurven, men det var forgæves. Williams og Horford fejlede på samme måde.

Da tiden udløb, havde Celtics stadig ikke scoret. “Milwaukee vandt ikke let, hvilket gav holdet en 2-1 føring i serien.