Koripallo-ottelun viimeiset minuutit osoittivat, ketkä olivat Milwaukeen ja Bostonin välisen kamppailun todelliset suosikit

Milwaukee VS Boston koripallo peli

On huomattava, että molemmat joukkueet olivat erittäin vahvoja, ja pelin viimeisille sekunneille asti ei ollut selvää, kumpi voittaa.

Toisessa ottelussa Boston tasoitti sarjan Milwaukeen kanssa. Ensimmäisessä pelissä sen sijaan molemmat joukkueet olivat hieman ailahtelevaisia. Molempien joukkueiden faneilla ja johdolla oli paljon kysymyksiä toisen kohtaamisen suhteen. Mielenkiintoisin ja kiehtovin oli se, mikä olisi voinut muuttua lyhyessä ajassa, jotta hallitseva mestari olisi voitettu 23 pisteen marginaalilla.

Pitkän aikavälin pyrkimysten toteuttaminen on ainoa vastaus, joka tulee mieleen. Tatum ja kumppanit tekivät 20 kolmosta 43 yrityksestä.  Vastustajat tekivät vain 3 heittoa 18:sta. Brown-Teitum -parivaljakko heitti kehään 59 pistettä, mikä peittosi Smartin epäonnistumisen. Kotiin 1-1-tilanteessa tuleva Milwaukee oli päättänyt voittaa, mutta vastustajalta vapautui tämän kauden paras NBA-vahti Smart.

Oli paljon ohiheittoja, jotka kirjattiin suurena vastuuna, mutta joukkueet eivät koskaan näyttäneet tuloksia pelin edetessä.

Ensimmäisen neljänneksen aikana vain 20 prosenttia heittoja kaaren ulkopuolelta, ja vastustajat tekivät 22 pisteestään 19 neljännellä neljänneksellä.

Milwaukeen ja Bostonin koripallojoukkueet

Budenholzer pyysi ensimmäisellä neljänneksellä tuomareita harkitsemaan uudelleen Adetokunboa koskevaa päätöstään, mutta valitettavasti tuomarit pysyivät kannassaan. Toisella neljänneksellä, neljän minuutin pelin jälkeen, oli hetki, jonka kaikki tulevat muistamaan. Juuri tuolloin Boston teki sieppauksen. Näin tehdessään Tatum juoksi läpiajoon ja halusi heittää pallon yli. Valitettavasti Yannis, joka oli juossut suojaan, ei onnistunut siinä. Dunk meni eteenpäin ja kahden hyökkääjän törmättyä toisiinsa molemmat menivät lattialle. Tuomarit tutkivat sen jälkeen, oliko kyseessä epäurheilijamainen käytös, mutta eivät löytäneet siitä todisteita. Bucksin johtaja nousi esiin ja teki bonusvapaapotkun.

Koko ensimmäinen puoliaika oli yhteenottoa ja pisteiden vaihtoa. Mutta kaikki päättyy aikanaan, ja 4:40 ennen loppua 2/4-jaksossa Adetokunbon ja Williamsin välille sattui syöttökolari. Tämän jälkeen polvensa loukannut Milwaukeen pelaaja nousi 10 sekunnin istumisen jälkeen jaloilleen ja siirtyi vastahyökkäysasemaan.

Fanit seurasivat Adetokunbon peliä, joka oli loistavaa ja Bucksin tähti onnistui tekemään paljon pisteitä ja nousi yhdessä ottelussa lähes hyvään pistemäärään.

Vaikka isännät olivat varmoja voitosta, silti hetken kuluttua johto siirtyi kaksinumeroiseksi. Vierailijat olivat aktiivisia ja kiitos Brownin, joka yhdessä Horfordin kanssa näytti, miten pelataan.

Loppu oli ennakoitavissa. Astuttuaan vapaaheittoviivalle ajassa 103:100 Smart pisti pallon vastustajan verkkoon. Toinen laukaus oli sumea, minkä jälkeen hän nosti sen itse. Hän halusi heittää korin alta, mutta se oli turhaa. Williams ja Horford epäonnistuivat samalla tavalla.

Ajan umpeutuessa Celtics ei ollut vieläkään tehnyt maalia. ”Milwaukee ei voittanut helpolla, mikä antoi joukkueelle 2-1-johdon sarjassa.